onze Hoevewinkel

Sinds 2016 hebben we een hoevewinkel aan onze boerderij. Deze werkt volledig op zelfbediening. Dit biedt ons de ruimte om verder te kunnen werken tijdens drukke periodes. Er is een belletje aanwezig zodat we jou kunnen helpen indien nodig. In onze hoevewinkel kan je cash of met payconiq betalen. Je kan er niet alleen terecht voor onze zelfgemaakte producten, maar ook voor streekproducten. Zodra de zomermaanden aanbreken kan je ook je ijsje of dessert nuttigen op ons terras.

Lees verder om te ontdekken met wie we allemaal samenwerken.

hoevewinkel met ambachtelijke hoeve producten en hoeveijs

In onze hoevewinkel vind je niet enkel ons uitgebreid gamma terug. We vinden het heel fijn om samen te werken met lokale producenten van streekproducten en boeren. Daarom vind je dus ook hun talrijke producten in onze winkel.

Zo werken we nauw samen met Joke van ‘Koekjes Lenaerts’. Zij bakt met veel passie dagelijks ovenverse koekjes waaronder ook de koekjes voor onze galletjes, de bokkenpootjes en de soezen. Ondertussen zijn we een ‘echt team’ geworden! We vinden het geweldig om steeds nieuwe dingen te creëren met onze eigen producten.

Andere lokale producten zijn o.a. de aardappelen van Raf Patat. Hij zorgt met veel liefde voor al zijn patatjes en verkoopt alles aan huis of in lokale winkels. Verder hebben we ook nog kakelverse eieren van ‘De Pluimveehoeve’ uit Geel, appelsap van ‘Helsen’, confituren van ‘Van Elven’, geitenkazen van ‘De Polle’, …

LOCATIE

Leiseinde 11
2300 Turnhout

OPENINGSUREN

Dinsdag — Zondag
10u00 — 20u00

Bij mooi weer:
10u00 — 21u00

CONTACT

info@zwaluw-hoeve.be
+32 (0)474 / 71 45 76